Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli etek görmek

Rüyada mavi renkli etek görmek

Rüyada mavi renkli etek görmek iyi hissedeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli etek gördüyseniz:

  • Herşeyde bir hayır vardır.

Rüyada mavi renkte etek görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk etek giymek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkli etek görmek mal ve para sahibi olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına inanılır.

Rüyada mavi beyaz etek görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, alim ve bilge insan olacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi etek görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, işlerinin duracağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada mavi kot etek görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına rivayet eder.

Rüyada mavi uzun etek giymek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments