Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk etek giymek

Rüyada mavi renk etek giymek

Rüyada mavi renk etek giymek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk etek giymek gördüyseniz:

  • İyi yapılmış bir planınızın zamanlamasında sürpriz değişiklikler olabilir.

Rüyada mavi renk etek giymek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli etek görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkte etek görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi etek giymek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine inanılır.

Rüyada uzun mavi etek giymek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret eder.

Rüyada mavi uzun etek giymek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada yeşil renk etek giymek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments