Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkte etek görmek

Rüyada mavi renkte etek görmek

Rüyada mavi renkte etek görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, zenginliğe, işsiz kalmaya, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte etek gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, kiralama konuları, evle ilgili başlıklardaki pazarlıklar ön plana çıkıyor.

Rüyada mavi renkte etek görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, durulacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli etek görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, geri planda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk etek giymek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giymek büyük bir ortaklığa gireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada mavi beyaz etek görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, büyük hatalar yapacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi mini etek görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, diplomalı kimse olacağına işarettir.

Rüyada mavi uzun etek görmek malını ve canını emniyete alacağına, sıkıntıların artacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments