Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli etek giymek

Rüyada renkli etek giymek

Rüyada renkli etek giymek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada renkli etek giymek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek, yaşam standartlarınızı yükseltmek veya daha konforlu bir hayata geçiş yapmak istiyorsanız gereken değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada renkli etek giydiğini görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli uzun etek giymek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, işindeki verimliliğin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk etek giymek çok hatalı çalışmalara gireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renk etek giymek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, dualarının karşılığını alacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli etek giymek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkte etek görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bordo renk etek görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet eder.

Rüyada mor renk etek görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments