Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yeşil etek giymek

Rüyada uzun yeşil etek giymek

Rüyada uzun yeşil etek giymek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, çok büyük zararlar edileceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun yeşil etek giymek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda yanlış anlaşılabilir veya yanlış yorumlanabilirsiniz.

Rüyada uzun yeşil etek giymek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil uzun etek giymek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine işaret eder.

Rüyada uzun beyaz etek giymek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işarettir.

Rüyada pembe uzun etek giymek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada uzun siyah etek giymek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz uzun etek giymek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya yorulur.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments