Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil paspas görmek

Rüyada yeşil paspas görmek

Rüyada yeşil paspas görmek istediği noktalara geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, saygınlık kazanacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına inanılır.

Rüyada yeşil paspas gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki açmazları duymazdan gelebilir, yok farzetmeye çalışabilir veya tamamen sonlandırmak isteyebilirsiniz.Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada yeşil paspas görmek kederleneceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada kapıda paspas görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada temiz paspas görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, iyi geçiminin devam edeceğine delalettir.

Rüyada paspas yapmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret eder.

Rüyada paspas almak güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kapı paspası görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işarettir.

Rüyada araba paspası görmek büyük atılımlar yapılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına işarettir.

Rüyada beyaz paspas görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments