Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba paspası görmek

Rüyada araba paspası görmek

Rüyada araba paspası görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına işarettir.

Rüyada araba paspası gördüyseniz:

  • Her şeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada araba paspası görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara işaret eder.

Rüyada paspas sermek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kapı önü paspası görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, adından konuşulur olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada halı paspas görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyo paspas görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada paspas yapmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine yorulur.

Rüyada paspas yaptığını görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına yorulur.

Rüyada beyaz paspas görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments