Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz paspas görmek

Rüyada beyaz paspas görmek

Rüyada beyaz paspas görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, bir konuda destek alacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada beyaz paspas gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz paspas görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, atılım yapacağına delalettir.

Rüyada paspas çekmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Rüyada paspas sermek geçici olarak rahatsızlanacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kapıda paspas görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba paspası görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil paspas görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, kendine çeki düzen vereceğine yorulur.

Rüyada paspas görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına inanılır.

Rüyada banyo paspas görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments