Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı paspası görmek

Rüyada kapı paspası görmek

Rüyada kapı paspası görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, hayallere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı paspası gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri esnasında olumsuz tavırları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kapı önü paspası görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, istediği noktalara geleceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada kapı paspası görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

Rüyada kapıda paspas görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yeni işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada örgü paspas görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, dünya malı edineceğine, solan yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada ıslak paspas görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, sıkıntısının biteceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına işarettir.

Rüyada banyo paspası görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet eder.

Rüyada paspas yaptığını görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz paspas görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments