Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz paspas görmek

Rüyada temiz paspas görmek

Rüyada temiz paspas görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada temiz paspas gördüyseniz:

  • Her alanda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada temiz paspas görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada örgü paspas görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalettir.

Rüyada yer paspası görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada banyo paspası görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada paspas satın almak çok mutlu bir hayata sahip olacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalet eder.

Rüyada kapıda paspas görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı paspas görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada kapı paspası görmek faturalarını ödeyemez olacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments