Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıda paspas görmek

Rüyada kapıda paspas görmek

Rüyada kapıda paspas görmek iş hayatında terfi alınacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, büyük bir adım atılacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıda paspas gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Rüyada kapı önü paspası görmek rahatının ve gelirinin artacağına, huzurlu günlerin biteceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Rüyada kapı paspası görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına delalettir.

Rüyada kapıda paspas görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz paspas görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada paspas yıkamak rızkın çoğalacağına, sahip olduklarının eksileceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada paspas almak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli paspas görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, imkanlarının artacağına işarettir.

Rüyada örgü paspas görmek garanti olacak makama oturacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments