Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paspas yapmak

Rüyada paspas yapmak

Rüyada paspas yapmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada paspas yapmak gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere göre tavır almamanızda fayda var.

Rüyada paspas yapmak her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, ancak yılmayacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak paspas görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına tabir olunur.

Rüyada temiz paspas görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli paspas görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada paspas satın almak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, iki tarafın da çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada araba paspası görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada paspas almak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil paspas görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments