Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paspas almak

Rüyada paspas almak

Rüyada paspas almak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada paspas almak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada paspas silkelemek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada paspas çekmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kapı paspası görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz paspas görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kapı önü paspası görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyo paspası görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak paspas görmek mal ve mülk sahibi olmaya, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı paspas görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments