Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılan yakalamak

Rüyada yeşil yılan yakalamak

Rüyada yeşil yılan yakalamak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Rüyada yeşil yılan yakalamak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sarı yılan yakalamak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sudan yılan yakalamak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, tüm kederinin uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde yılan yakalamak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, çok büyük adımlar atacağına, güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada su yılanı yakalamak daha fazla gelir elde edeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan balığı yakalamak çok iyi bir duruma geleceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı yakalamak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments