Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan yakalamak

Rüyada papağan yakalamak

Rüyada papağan yakalamak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan yakalamak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada papağan yakaladığını görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, güzel günler görüleceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil papağan yakalamak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada papağan yakalamak zamanla daha çok para elde edeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada beyaz papağan yakalamak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine tabir olunur.

Rüyada papağan beslemek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada papağan sevmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, rahat bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Rüyada oyuncak papağan görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments