Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz papağan yakalamak

Rüyada beyaz papağan yakalamak

Rüyada beyaz papağan yakalamak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, adını herkese duyuracağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz papağan yakalamak gördüyseniz:

  • Yalnız, sevdiğiniz kişiye kıskançlık göstermekten veya onu sürekli eleştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada beyaz papağan yakalamak içinin rahat edeceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeşil papağan yakalamak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada papağan yakalamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına yorulur.

Rüyada papağan yakaladığını görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz papağan görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada beyaz ördek yakalamak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine delalettir.

Rüyada beyaz balık yakalamak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments