Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan balığı görmek

Rüyada papağan balığı görmek

Rüyada papağan balığı görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada papağan balığı gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Rüyada papağan balığı görmek yuva kuracağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, yüksek mertebeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil papağan görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz papağan görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada iki papağan görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet eder.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek kötü yönde hareket edeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada papağan aldığını görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada papağan yumurtası görmek iş hayatında günah işleyeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, işlerin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments