Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane papağan görmek

Rüyada iki tane papağan görmek

Rüyada iki tane papağan görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kazancın çoğalacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, mal ve rızkın çoğalmasına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane papağan gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada iki tane papağan görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan kuşlar görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada papağan kafesi görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada kafes içinde papağan görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, sorunların çabucak halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına inanılır.

Rüyada büyük papağan görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada papağanlar görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments