Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan kafesi görmek

Rüyada papağan kafesi görmek

Rüyada papağan kafesi görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan kafesi gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Rüyada kafes içinde papağan görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan kafesi görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada papağanı kafese koymak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada kafeste papağan görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet eder.

Rüyada yavru papağan görmek çok pişmanlık duyacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağan yavruları görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan sürüsü görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada papağana su vermek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments