Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan su içmek

Rüyada ağaçtan su içmek

Rüyada ağaçtan su içmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada ağaçtan su içmek gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Rüyada ağaçtan su içmek sorunlarının artacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada topraklı su içmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam sürahiden su içmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada boklu su içmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada işyerinde su içmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta su içmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna su içmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments