Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu su içmek

Rüyada boklu su içmek

Rüyada boklu su içmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boklu su içmek gördüyseniz:

  • Bazı huzursuzluklarınız varsa dile getirmeyin.

Rüyada boklu su içmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine alamet eder.

Rüyada suya düşüp boğulmamak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada suya düşüp boğulmak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, düşünmeden adımlar atayacağına rivayet eder.

Rüyada suyla boğulmak onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına işarettir.

Rüyada sel suyunda boğulmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına delalettir.

Rüyada boku suyla temizlemek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyunda boğulmak doğru iş ortaklığı yapacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içerken boğulmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, her zaman hürmet göreceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments