Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraklı su içmek

Rüyada topraklı su içmek

Rüyada topraklı su içmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraklı su içmek gördüyseniz:

  • Belli jestlerin peşinden gitmeniz size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada toprak testiden su içmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada topraklı su içmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sulanmış toprak görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su ve toprak görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada topraktan sıcak su çıktığını görmek yanlış işler yapacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada topraktan su çıktığını görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada topraktan su çıkarmak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments