Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam sürahiden su içmek

Rüyada cam sürahiden su içmek

Rüyada cam sürahiden su içmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada cam sürahiden su içmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya fiziksel bir değişiklik bir hamle yapmanızı ya da yaşam tarzınızda değişiklikleri körükleyebilir.

Rüyada cam sürahiden su içmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına alamet eder.

Rüyada cam sürahide su görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu cam sürahi görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yollarının açılacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürahi su içmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürahiden su içmek üzüntülü bir döneme girileceğine, bedeninin de iyileşeceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam sürahi kırmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine tabir olunur.

Rüyada cam sürahi bardak görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada cam sürahinin kırıldığını görmek işlere nazar değeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments