Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta su içmek

Rüyada karanlıkta su içmek

Rüyada karanlıkta su içmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta su içmek gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Rüyada karanlıkta su içmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, maddi olanakların artacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta sigara içmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, aile içinde saadetinin artacağına delalettir.

Rüyada karanlık su görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta su görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık sularda yüzmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine işarettir.

Rüyada karanlık suya girmek geleceğe olan inancını yitireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, bazı radikal kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık suya düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok fazla su içmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments