Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğuna su içmek

Rüyada erkek çocuğuna su içmek

Rüyada erkek çocuğuna su içmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, sorunların gittikçe artacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, mutluluğa ve neşeye, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğuna su içmek gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizi ya da girişimlerinizi engellemeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada erkek çocuğuna su içmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çocuğa su içmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük çocuğa su içmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe su içmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hata yapılacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, büyük bir mala sahip olacağına delalettir.

Rüyada erkek elinden su içmek geniş bir rızka kavuşacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin elinden su içmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Rüyada erkek bebeğe su içmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments