Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinde su içmek

Rüyada işyerinde su içmek

Rüyada işyerinde su içmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, dünya malına kavuşulacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına işarettir.

Rüyada işyerinde su içmek gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada işyerinde su içmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kavgaların büyüyeceğine, maddi kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinde sigara içmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerinde içki içmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulur.

Rüyada işyerini su bastığını görmek onlara hocalık edeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Rüyada işyerini su basmak para sıkıntısı çekeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerini su baskını görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine delalettir.

Rüyada işyerini su basması görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına inanılır.

Rüyada işyerinde su görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments