Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli mücevher görmek

Rüyada renkli mücevher görmek

Rüyada renkli mücevher görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işinin başından ayrılmayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada renkli mücevher gördüyseniz:

  • Olaylara yenilikçi yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada renkli mücevher görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada para ve mücevher görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına yorulur.

Rüyada hediye mücevher almak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına delalettir.

Rüyada mücevher kolye görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı mücevher görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak mücevher görmek yeni işlere atılacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına tabir olunur.

Rüyada altın ve mücevher görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mücevher hediye almak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments