Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişiyi kolayca etkinize alabilirsiniz.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayattan yana keyif bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek saygın biri haline geleceğine, açların doyacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbası yapmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işarettir.

Rüyada mercimek çorba yapmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak daha güçlü bir hale geleceğine, güvensizlik duymaya, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments