Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, zaferler kazanacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek gördüyseniz:

  • Biraz daha dengeli olmaya çalışın.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, malını ve canını emniyete alacağına delalettir.

Rüyada mercimek çorba pişirmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, başarılarının devam edeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına inanılır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek daha temkinli ve garantici olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işarettir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek bol bol hayır duası alınacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments