Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorbası yapmak

Rüyada mercimek çorbası yapmak

Rüyada mercimek çorbası yapmak hatadan dolayı zarar edeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, eşe dosta yardım edileceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına tabir olunur.

Rüyada mercimek çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Rüyada mercimek çorba yapmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalettir.

Rüyada mercimek çorbası yapmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına delalettir.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, işlerin iyiye gideceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine delalet eder.

Rüyada mercimek çorbası istemek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorba içmek her zaman sevgi göreceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine inanılır.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments