Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek gördüyseniz:

  • Söylenenleri birebir yerine getirmenizin maddi gelirleriniz üzerinde olumsuz etkisi olabilir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, dolayısıyla geleceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine inanılır.

Rüyada mercimek çorba içmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, istediği yola çıkacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası içmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, büyük adımlar atılacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çorba içmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mercimekli çorba görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments