Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kederinin dağılacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Artık sizin için faydalı olmayan şeyleri hayatınızdan çıkartmalısınız.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, rahat nedir öğreneceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası yapmak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada mercimek çorba yapmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimekli çorba görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına inanılır.

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments