Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak zengin için yoksulluğa, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, hayırlı bir haber alınacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak gördüyseniz:

  • Akıllı kararlar alabilmek istiyorsanız daha araştırmacı olmalısınız.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak malına gelecek zarara, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, birikiminin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yemek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, ticaretinin de hızlanacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek yemek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek üzüleceğine, yıpranacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments