Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işarettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak istediği projeleri yapamayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, başarının adım adım yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, zor bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada yeşil mercimek yemek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments