Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorba pişirmek

Rüyada mercimek çorba pişirmek

Rüyada mercimek çorba pişirmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, kötü gidişe dur denileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek çorba pişirmek gördüyseniz:

  • Ard niyetleri görmeye gayret edin.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok sayıda borca gireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Rüyada mercimek çorba pişirmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet eder.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına yorulur.

Rüyada mercimek çorba içmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına inanılır.

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına delalettir.

Rüyada mercimek çorbası yapmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments