Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya planlarınıza zarar verebilecek kişilerle konuşurken kelimeleri dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek rütbe alacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, umutlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorba pişirmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işarettir.

Rüyada sarı mercimek çorbası görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına tabir olunur.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments