Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, maneviyatının çökeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, işyerini kapatacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek kendini her konuda geliştireceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek pişirmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulur.

Rüyada mercimek yemeği pişirmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ticarette yol katedeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yemek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments