Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorbası pişirmek

Rüyada mercimek çorbası pişirmek

Rüyada mercimek çorbası pişirmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmek, iş birliği içine girmek ya da bağlantı kurmak istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek üzüntülü günler yaşanacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek karlı ortaklıklara gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada mercimek çorba pişirmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet eder.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada mercimek çorba yapmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, hem itibar edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments