Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil menekşe görmek

Rüyada yeşil menekşe görmek

Rüyada yeşil menekşe görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil menekşe gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirebilir, hala sizi yansıtıp yansıtmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Rüyada yeşil menekşe görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalettir.

Rüyada menekşe açtığını görmek işlerin rayından çıkacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa menekşe dikmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada pembe menekşe görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıda menekşe görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara menekşe dikmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada menekşe görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada menekşe rengi görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments