Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menekşe görmek

Rüyada menekşe görmek

Rüyada menekşe görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, geride bırakacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada menekşe gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlarken biraz dinlenmenizde fayda var.

Rüyada menekşe ekmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada mor menekşe dikmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada menekşe sulamak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı menekşe görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına delalet eder.

Rüyada saksıya menekşe dikmek işlerin yoluna sokulacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada menekşe çiçek görmek yoksul için zenginliğe, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada afrika menekşesi görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, aradığı çareleri bulacağına rivayet eder.

Rüyada açmış menekşe görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments