Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe menekşe görmek

Rüyada pembe menekşe görmek

Rüyada pembe menekşe görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada pembe menekşe gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada pembe menekşe görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil menekşe görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada mor menekşe toplamak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada hercai menekşe görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, sorununu kolayca çözeceğine yorulur.

Rüyada mezara menekşe dikmek çok güzel günler geçirileceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine yorulur.

Rüyada menekşe ağacı görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada saksıya menekşe ekmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments