Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menekşe açtığını görmek

Rüyada menekşe açtığını görmek

Rüyada menekşe açtığını görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kazancının artacağına,, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulur.

Rüyada menekşe açtığını gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileri uygulanabilir veya mantıklı bulmasanız da, dinlemenizde fayda var.

Rüyada menekşe açtığını görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada açmış menekşe görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, şan şöhret kazanacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada mor menekşe dikmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalettir.

Rüyada menekşe sulamak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıya menekşe dikmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe menekşe görmek rahatının bozulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada afrika menekşesi görmek adının her yerde geçeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek helal rızıklara kavuşulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments