Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara menekşe dikmek

Rüyada mezara menekşe dikmek

Rüyada mezara menekşe dikmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, evlerin ayrılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara menekşe dikmek gördüyseniz:

  • Dikkat etmeniz gereken şey karşı cins ilişkilerinizdir.

Rüyada mezara menekşe dikmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, paraya ve mala kavuşacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada mor menekşe dikmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına delalettir.

Rüyada toprağa menekşe dikmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıya menekşe dikmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına alamet eder.

Rüyada menekşe dikmek mutlu günler göreceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına inanılır.

Rüyada menekşe çalmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalettir.

Rüyada mor menekşe görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, adının ve şanının yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada menekşe çiçeği görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments