Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa menekşe dikmek

Rüyada toprağa menekşe dikmek

Rüyada toprağa menekşe dikmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağa menekşe dikmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hobileriniz veya ilgi alanınıza giren şeyler hakkında sunum yapabilirler.

Rüyada toprağa menekşe dikmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine işarettir.

Rüyada mezara menekşe dikmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada mor menekşe dikmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna işaret eder.

Rüyada menekşe dikmek yolunun açılacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada saksıya menekşe dikmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, kimseyle konuşmayacağına inanılır.

Rüyada mavi menekşe görmek işlerinin düzene gireceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine işaret eder.

Rüyada saksıya menekşe ekmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada menekşe sulamak doyasıya hasret gidereceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments