Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menekşe rengi görmek

Rüyada menekşe rengi görmek

Rüyada menekşe rengi görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada menekşe rengi gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konuların ciddiye alınması gerekiyor.

Rüyada menekşe rengi görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağa menekşe dikmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerin canlanacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına inanılır.

Rüyada menekşe açtığını görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına delalettir.

Rüyada menekşe çiçek görmek nazara geleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına inanılır.

Rüyada açmış menekşe görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, herkesin önünde olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada menekşe ekmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, işlerinin tutacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalettir.

Rüyada mor menekşeler görmek zahmetinin çoğalacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı menekşe görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments