Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda menekşe görmek

Rüyada saksıda menekşe görmek

Rüyada saksıda menekşe görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada saksıda menekşe gördüyseniz:

  • Spritüel konular veya rüyalar önem kazanabilir.

Rüyada saksıya menekşe ekmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda menekşe görmek maddi anlamda feraha ermeye, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına yorulur.

Rüyada saksı menekşe görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada saksıya menekşe dikmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk menekşe görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada toprağa menekşe dikmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, gelirinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada menekşe rengi görmek evlat sahibi olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, maddi sorunlarının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments