Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mendil görmek

Rüyada yeşil mendil görmek

Rüyada yeşil mendil görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mendil gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada yeşil mendil görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mendil almak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada mendil satmak yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, ne yapacağını şaşıracağına delalettir.

Rüyada bir erkekten mendil almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz mendili görmek daha iyi anlaşır olacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada mor mendil görmek sevdiklerine kavuşacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine inanılır.

Rüyada birine mendil vermek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hayattan yana keyif bulacağına işarettir.

Rüyada mendil vermek kıtlığın meydana geleceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments