Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz mendili görmek

Rüyada söz mendili görmek

Rüyada söz mendili görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, elindekileri de kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada söz mendili gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler için üzülmemelisiniz, nasılsa tamamlayabilirsiniz.

Rüyada söz mendili görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, işten yana şansının açık olacağına işarettir.

Rüyada söz mendili almak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ıslak mendil görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mendil vermek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz mendil görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, ağız tadının da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mendil görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mendil yıkamak daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments