Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor mendil görmek

Rüyada mor mendil görmek

Rüyada mor mendil görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, çevre değiştireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor mendil gördüyseniz:

  • Gelecekte daha konforlu yaşamanıza yardım edecek şekilde bütçe yapmalısınız.

Rüyada mor mendil görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada mendile sümkürmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mendil içinde para görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mendil yıkamak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selpak mendil vermek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, bazen fakirlik görüleceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada mendil sallamak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birine mendil vermek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada işlenmiş mendil görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments