Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten mendil almak

Rüyada bir erkekten mendil almak

Rüyada bir erkekten mendil almak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir erkekten mendil almak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda güç gösterilerinden kaçınmakta fayda var.

Rüyada erkek mendili görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekten mendil almak karlı işler yapacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada selpak mendil görmek düşmanına galip geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine mendil vermek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden mendil almak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada beyaz mendil görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, müjdeli bir haber alacağına yorulur.

Rüyada söz mendili görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada halay mendili görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments